Ομάδα Συζήτησης Κλινικού Υλικού – Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Μείωση Κόστους Συμμετοχής και Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων

Λαμβάνοντας υπ´ όψη πολλά αιτήματα για την επαναφορά του κόστους συμμετοχής στο ισχύον την προηγούμενη χρονιά, το κόστος διαμορφώνεται σε 100 ευρώ.

Η «Ελληνική Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών» στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών της περιγεννητικής περιόδου γύρω από τα ψυχικά δρώμενα της περιόδου αυτής και στην προαγωγή του διεπιστημονικού διαλόγου, διοργανώνει και εφέτος την Ομάδα Συζήτησης Κλινικού Υλικού.

Η ομάδα αυτή απευθύνεται σε Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Παιδίατρους, Νεογνολόγους, Μαίες, Νοσηλευτές, Φυσιοθεραπευτές, Επισκέπτες Υγείας, Κοινωνικούς λειτουργούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ψυχίατρους και Παιδοψυχίατρους. Προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι η εργασιακή εμπειρία σε πλαίσια που υποδέχονται εγκύους, νεογνά, βρέφη και τις οικογένειές τους.

Το κλινικό υλικό θα παρουσιάζεται εκ περιτροπής από τα μέλη της ομάδας και θα σχολιάζεται κάθε φορά από ένα μέλος της Εταιρείας μας και από το σύνολο της ομάδας.

Συντονίστριες της ομάδας είναι οι κυρίες: Μαριάννα Θεοδωρά, Λέκτορας Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Έρη Κούρια, Ψυχίατρος, Ψυχαναλύτρια.

Οι συναντήσεις θα είναι επτά και θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση από τον Μάρτιο μέχρι και τον Οκτώβριο, εξαιρουμένου του Αυγούστου, την δεύτερη εργάσιμη Τετάρτη του μηνός και ώρα 20.00-21.30.

Τόπος των συναντήσεων θα είναι η Βιβλιοθήκη του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα».

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται μέχρι την 14.02.2020. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας info@waimhgreece.org.gr και είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από σύντομο βιογραφικό, που να περιλαμβάνει τους λόγους ενδιαφέροντος του αιτουμένου για την Ομάδα και τους στόχους της. Θα ακολουθήσει προσωπική συνάντηση με τους συντονιστές του σεμιναρίου.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 100 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη με την έναρξη της Ομάδας. Θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης της Ομάδας χωρίς οικονομική συμμετοχή, σε τρεις νέους επαγγελματίες εργαζόμενους σε Δημόσιες υπηρεσίες υποδοχής εγκύων, βρεφών και νηπίων με τους γονείς τους.

Παράκληση να προωθήσετε την παρούσα ανακοίνωση σε όσους εκ των συνεργατών, συναδέλφων ή φίλων σας θεωρείτε ότι θα τους ενδιαφέρει.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Οι Συντονιστές της Ομάδας

Μαριάννα Θεοδωρά Λέκτορας Μαιευτικής- Γυναικολογίας

Έρη Κούρια, Ψυχίατρος, Ψυχαναλύτρια

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Αναγνωστόπουλος Παιδοψυχίατρος, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Γενική Γραμματέας

Κωνσταντίνα Καπετάνιου ΜD, M.A. «Ψυχική Υγεία Βρεφών»

Copyright © 2021 Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών.

CONTACT

Μαιάνδρου 23

115 28 Αθήνα

info@waimhgreece.org.gr

Social

Top